CodeKitHub

Confidențialitate și securitate

Verifică ce aplicații și site-uri sunt conectate la contul tău Google (și retrage-le accesul)
Confidențialitate și securitate

Verifică ce aplicații și site-uri sunt conectate la contul tău Google (și retrage-le accesul)

Fiecare clic pe „Conectează-te cu Google” acordă unei aplicații acces pe termen lung la contul tău. Iată exact unde vezi lista completă, ce înseamnă fiecare nivel de permisiune și cum retragi accesul.