Απόρρητο και ασφάλειαΔείτε ποιες εφαρμογές και ιστότοποι έχουν συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google (και ανακαλέστε την πρόσβαση)
Κάθε κλικ στο 'Sign in with Google' δίνει σε μια εφαρμογή μακροχρόνια πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Δείτε ακριβώς πού θα βρείτε την πλήρη λίστα, τι σημαίνει κάθε επίπεδο δικαιωμάτων και πώς να την ανακαλέσετε.