Soukromí a bezpečnostZkontrolujte, které aplikace a weby jsou přihlášené k vašemu účtu Google (a jak jim přístup odebrat)
Každé kliknutí na 'Přihlásit se přes Google' dává aplikaci dlouhodobý přístup k vašemu účtu. Tady je přesný postup, kde uvidíte úplný seznam, co jednotlivé úrovně oprávnění znamenají a jak přístup odebrat.